Paušální slevy na nákupy

Využívejte výhod naplno. Poplatek za Alpenverein se vám vrátí třeba jediným nákupem!

Tyto slevy platí celoročně po předložení členské karty Alpenverein OEAV.CZ na rok 2020. Poskytovatelé slev si vyhrazují právo změnit podmínky slev i v průběhu roku. Aktuální informace a přesné vymezení slev najdete na našem webu anebo se informujte přímo na jednotlivých provozovnách.

Singing rock

Singing Rock – sleva 15 %

Sleva 15 % z MOC na nákup ve firemní prodejně Poniklá z nezlevněných cen.

V Singing Rocku vyrábějí lezci pro lezce, a tak v naší firemní prodejně Singing Rock Outlet najdete všechno, co potřebujete pro vaše vertikální dobrodružství. Ať už jedete na skalky u nás nebo do zahraničí, na písek, do hor, na ferraty, na expedici nebo na bouldering, vybavíme vás tím správným vybavením. Kromě toho, můžete využít i našeho Test centra a Půjčovny, pokud si chcete nové výrobky vyzkoušet.

Outdoorova pujcovna

Outdoorová půjčovna - sleva 10 %

Sleva 10 % z půjčovného vybavení pro jednu osobu a 50 % z vratné kauce. V outdoorové půjčovně Vás kompletně vybavíme na zajištené cesty (via ferraty), ledovec, zimní túru se sněžnicemi a lavinovou výbavou, na výlet s dětmi či dovolenou v kempu.

Alpsport

Alpsport – sleva 12 %

Na nákup ve všech prodejnách z nezlevněných cen. Slevu nelze sčítat s dalšími slevami a nevztahuje se na již zlevněné zboží a nákup elektroniky.

4camping

4camping - sleva 7 %

Sleva 7 % na nákup v e-shopu na veškeré, i zlevněné, zboží a zboží ve výprodejích.

V prvním kroku objednávky zadejte slevový kód Alpv20. Do poznámky pak uveďte vaše členské číslo. Sleva vám bude automaticky odečtena.

E-shop 4camping.cz je největším prodejcem turistického, kempingového a outdoorového vybavení. Skladem má nejširší nabídku na českém trhu od více než 250 značek. Provozuje 11 vlastních prodejen a stojí také za největší evropskou prodejní Výstavou stanů a vybavení do přírody.

Vystava stanu

Prodejní VÝSTAVA STANŮ a vybavení do přírody - sleva 7 %

Sleva 7 % na veškeré, i zlevněné, zboží a zboží ve výprodejích. Sleva vám bude poskytnuta po předložení vaší členské karty u pokladny.

Od 29.5. do 16.8. 2020 se na na výstavišti v Praze Letňanech koná již 23. ročník největší evropské prodejní Výstavy stanů a vybavení do přírody. Na ploše 10 000 m² najdete to nejlepší ze světového a českého outdooru - největší nabídku zboží 250 značek od stanů, spacáků, karimatek a batohů, až po boty, oblečení a další vybavení do přírody. Unikátní je spacákové ležení se stovkami spacáků a karimatek nebo 320 postavených stanů nejrůznějších modelů a velikostí. Vše můžete vyzkoušet, poradit se s odborníky a samozřejmě zakoupit. Čekají na vás výhodné akce, výstavní slevy a soutěž o atraktivní ceny za 1 mil. Kč. Vstup a parkování je zdarma.

Hangar

Hangar Brno – sleva 15%

Jsme moderní boulderingové centrum v Brně pro začínající, pokročilé i profesionální lezce nabízející stále nové a zajímavé cesty v obtížnostech od 4B do 8B. Naším cílem je připravit pro lezce komplexní zázemí s možnostmi lezeckých kurzů, společenských akcí, fyzio přednášek, cvičení jogy a také kvalitního bistra včetně výběrové kávy.

Členům Alpenereinu registrovaným kanceláří OEAV.CZ poskytujeme slevu 15% na kurzy, startovné závodů, akce konané na Hangaru.

Ortlieb

Ortileb – sleva 10 %

Na opakovaný nákup vybavení.

Ortlieb je německá značka, která se specializuje na vývoj a výrobu voděodolného a vodotěsného vybavení pro aktivní pohyb v přírodě. A to nejen na kole, ale i pěšky, na motorce, na koních či jakkoliv jinak. Ortlieb je znám především kvůli své špičkové kvalitě a odolnosti, které dosahuje díky výrobě v Německu, a kterou potvrzuje 5-ti letou zárukou na všechny své výrobky. Mezi ně patří nejen brašny na kolo, ale i batohy, lodní vaky, cestovní tašky stejně jako celá řada obalů na malou či velkou fototechniku.

Shredwear

Shredwear – sleva 15 %

Na Shredwear trička, dresy, kšiltovky i kulichy.

Oblečení od riderů pro ridery a všechny, kteří ve volnu jedou na plnej plyn! Stvořeno zážitky.
Jedeme plnej! Jsme rideři, snílci a designéři. Shredíme prkna, lyže, kola a sem tam dáme nějakej hike. Na východě nás nehledej. Vyrábíme v Česku, tiskneme v Česku.

Slevu uplatníte uvedením členského číslo AV do poznámky.

Svet hor

Svět hor – sleva 5 %

Paušální sleva 5% v e-shopu.

Slevu je možné uplatnit opakovaně i na zlevněné zboží. Do poznámky uveďte vaše členské číslo, slevu odečteme. Podmínkou je členské číslo začínající 104-... a zaplacené členství na rok 2020.

Hororsport

HOROr SPORT Opava – sleva 7 %

Sleva 7 % na nákup v prodejně Opava, Dolní náměstí 25.

Osterreich institut

Österreich Institut Brno – sleva 5 %

Sleva 5 % na jazykové kurzy.

SkiAlpShop

SkiAlpShop - sleva 15 %

15 % na nákup v e-shopu (+ 5% po registraci).

Cesky raj

Český ráj - sleva 12 % až 20 %

12 % až 20 % po registraci na e-shopu.

Trail Guide

Trail guide - sleva 15 %

15 % na kurzy MTB jízdy.

Bumerangy

Bumerangy - sleva 10 %

10 % na nákup v e-shopu.

OEAV

OEAV.CZ

15 % na mapy a průvodce F&B, průvodce Rother. 30 % na průvodce Rough Guide.Mapy Alpenverein za členské ceny.

Ski centrum Brno

Skicentrum Brno - sleva 5 %

Sleva 5 % na nákup, Sleva 10 % na servis a půjčovnu lyží.